Den Grønne Gryde
Madposen er Odense Fødevarefællesskabs fællesspisnings gruppe.
Efter et par velbesøgte arrangementer i Kærnehuset blev det besluttet at lave en regulær gruppe til at løfte opgaven. Arbejde i denne gruppe udløser de 3 timer, både for de faste medlemmer af gruppen, men også for dem, som melder sig til som kok eller opvasker på dagen.

Fællesspisning er ca. 1 gang om måneden, altid en mandag.

Den øverste del af denne side handler om selve arbejdet i gruppen. Info om selve fællesspisningen findes i bunden.
Næste fællesspisning er: I januar

Hvad laver denne arbejdsgruppe, og hvordan fungerer den?
Medlemmerne af Madposen sørger for at slå arrangementet op, at kontakte Kærnehuset og reservere plads, at indsamle tilmeldinger, at købe grøntsagerne på torvet lørdagen før næste fællessspisning, samt at lede og fordele arbejdet på selve dagen. Arbejdet ligger således typisk lørdagen før, samt på selve mandagen.

Du kan enten være fast medlem af madposen (som arrangererer fællesspisningen måned efter måned) eller du kan være kok eller opvasker ved én fællesspisning. Begge dele tjener dig 3 timer.

Jeg vil gerne være med i denne arbejdsgruppe, og arrangere fællesspisning løbende!
Kontakt Morten Grønnegård på stuestol@msn.com og meld dig til.

Madposen
Billede
Navn
Telefon
Email

Morten Grønnegård

stuestol@msn.com

Pia Busk
31670802
piabusk(at)galnet.dk

Jeg vil gerne være med som kok eller opvasker ved næste fællesspisning, og tjene mine 3 timer!

Så skriv dig på nedenfor, da! Og husk til at sætte dig i kontakt med Grønnegård! Bemærk, at opvaskeren tjener 3 timer selvom opvask og oprydning måske kun tager en time! :-)


Kok (ca. 16-19) mandag d. XX/XX 2012
Navn
Telefon
Email
Opvasker (ca. 20-21) mandag d. XX/XX 2012
Navn
Telefon
Email


Om selve fællesspisningen
Fællesspisningen foregår (efter nuværende planer) 1 gang om måneden, typisk en af de sidste mandage i måneden. Det er i Kærnehuset, som ligger i Nedergade 6, 1. sal. Som deltager kan du møde op fra 18.30, og spisningen begynder kl. 19.

Tilmelding som spisende

Hvis du har lyst til at deltage som spisende, skal du melde dig til i butikken på Albanigade 19 på almindelige åbningstider (onsdag mellem 16 og 19). Det koster 50 kroner per voksen deltager, og du betaler forud. Små børn spiser gratis, større børn er halv pris.

Om maden
Kærnehuset er et selvstændigt vegetarisk spisested, hvor OdenseFF lejer sig ind. Derfor laver også vegetarisk mad. Der købes ind efter årstidens afgrøder og kokkereres kreativt. Du er velkommen med opskrifter og idéer.

Kontakt Morten Grønnegård på stuestol (at) msn.com hvis du har flere spørgsmål.