Kernegruppen
Kernegruppen er Odense Fødevarefællesskabs ledende organ. Kernegruppens opgave er at samle tråde og strømninger i foreningen, og at tage større økonomiske og strategiske beslutninger på foreningens vegne. Hver anden måned mødes medlemmerne af kernegruppen og alle andre interesserede medlemmer for at opdatere hinanden. I Kernegruppen tilstræbes altid konsensus.

Kernegruppen består af foreningens bestyrelse, valgt på generalforsamling, samt en repræsentant fra hver arbejdsgruppe. Således er Kernegruppen ikke en fast størrelse, men varierer efter antallet af arbejdsgrupper. Alle medlemmer, som ikke sidder i bestyrelsen, kan blive medlem af Kernegruppen, hvis vedkommende bliver valgt som repræsentant for en arbejdsgruppe.

Kernemøder er åbne for alle medlemmer. Selvom det kun er kernegruppens faste medlemmer som har stemmeret, hvis noget skal afgøres med håndsoprækning, så er det kun sket ganske få gange, at beslutninger er truffet på denne måde. Vi taler os stort set altid frem til løsningerne, og derfor har du som "menigt medlem" rig mulighed for indflydelse, simpelthen ved at møde op og sige din mening.

Kernegruppen er som sådan ikke en arbejdsgruppe, men er mere en "add-on" til alt det andet, så trådene bliver samlet for at hæve foreningens effektivitet og indre koordination. Typisk finder man nogle af foreningens mest engagerede medlemmer til kernemøderne, og således er kernemøderne et af de bedste steder at være, hvis man gerne vil have indsigt i de mange ting, som foregår "under overfladen".


Medlemmer


Billede
Navn
Telefon
Email

Asger Sommer (forperson og indkøbsgruppe)

odenseff(at)odenseff.dk

Casper Marienlund (Suppleant i Bestyrelsen)


P2050311.JPG
Tine Louise Petersen (Bestyrelsen, Butiksgruppen,
kommunikations-Gruppen).
30 48 63 16
tinep83@hotmail.com

Kent Gottschalk Hansen (Webgruppen)
29800016
kentgottschalk at gmail.com

Lise Wind-Hansen ((Bestyrelsen, Kogebogen)
23982666
stramop at hotmail.com

Mette Dahlquist (kommunikationsgruppen, Webgruppen)
30204248
mrdquist at hotmail.com

Line Mex-Jørgensen (Bestyrelsen)Mia Guldborg (Suppleant)Skiftende repræsentation (indkøbsgruppe)

asger_sommer(at)hotmail.com

Ida Holm (kasserer)

ida_holm_iversen(at)hotmail.comlinerodtnes(at)hotmail.com

ReferaterReferat af kernemøde 12. december 2012
Referat af kernemøde 26. juni 2012
Referat af kernemøde 11 juni 2012
Referat af kernemøde 04 juni 2012Medlemsmøder

På medlemsmødet d. 18. januar 2012 blev det besluttet, at foreningen skal lede efter nogle nye lokaler at bo i. En række kriterier fastsat og kan læses i lokalegruppens wiki.

På det ekstraordinære medlemsmøde d. 1 Okt. ang. muligt lokaleskift, blev det besluttet at vi vil arbejde for fremover at kunne dele lokaler med Svalernes Genbrugsbutik i Vindegade 75-77.,
såfremt vi kan udarbejde en god lejeaftale. Sagen vil blive afklaret når lejeaftalen er endeligt på plads.
Referat af medlemsmødet 18 april 2012
Referat af Medlemsmødet 20 juni 2012
Referat af medlemsmødet 19. september 2012
Referat af medlemsmødet 21. november 2012

Generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling, marts 2013