Etik & Visionsgruppen
Etik & Visionsgruppen er ikke en arbejdsgruppe som de øvrige. For det første udløser arbejde i gruppen som udgangspunkt IKKE 3 timers arbejde for Fødevarefællesskabet. For det andet er der intet konkret arbejde - det meste foregår i hovedet og i debat.

Arbejdet i gruppen KAN føre til 3 timers arbejde. Et eksempel er en debat om affald, som fører til dannelse af en lille arrangementgruppe, der afholder udflugt til Odense Renovation, eller holder filmaften med tilhørende debat, hvor alle i fødevarefællesskabet er inviteret. Arrangørerne af denne filmaften "tjener" således 3 timer, fordi hele fødevarefællesskabet kan nyde godt af slutproduktet.

Der er højt til loftet i Etik & Visionsgruppen, og plads til filosofiske og etiske diskussioner om fx animalske produkter, spiritualitet og markedsføringens mørke side. Gruppen rangerer ikke over de øvrige grupper - og kan således ikke diktere arbejdet i andre grupper - men fungerer som en slags rådgivende organ for de øvrige grupper. Der tages altid udgangspunkt i Fødevarefællesskabet, så debatten forbliver på sporet.


Hvad har vi gang i?


Det første mødet i Etik & Vision var d. 4. maj, dagen før vores første åbningsdag. Vi diskuterede andet om løssalg og forestående arrangementer.

Kontakt


Medlemmer


Billede
Navn
Telefon
Email
external image n720341146_2457058_5921.jpg
Benjamin
28603869
antikarismatiker at gmail.com

Stefan


P2050311.JPG
Tine
30262476
tinep83 at hotmail.com

Jonas
42797761
andersson.jonas (at) gmail.com

MortenRuben
har
også været med en enkelt gang...:)

ClausMichael

mikkeren (at) gmail.com


Referater


Links til referater
12/07-2011 - Referat